Tidlig aftensmad

Yaaay.

Så er der kun 7 dage tilbage af kuren. Må indrømme at jeg synes det har været meget svært at gøre. Men jeg har snart gennemført det. Og det er bare super fedt (-: Det har været meget hårde end hvad jeg lige troede det ville være. Jeg har haft grædt, jeg har haft ondt af mig selv og jeg har haft været villig til at bare smide det hele på gulvet, bare opgive det hele. Men det er jeg glad for at, jeg ikke har haft gjort. Og jeg må hellere også indrømme at jeg har haft syndet. Men hellere synde og så kom oven på igen, ind at opgive det hele. Jeg har haft syndet, så jeg kunne gennemføre det her. Og hvis jeg ikke havde gjort det de få gange, som jeg har gjort. Så havde jeg nok ikke haft kunne “klare” den her kur. Så jeg fortryder det ikke, jeg står ved at jeg har gjort det. Selvom at man nok gerne ville spille lidt cool og bare sige at man havde gennemført det helt uden fejl. Men jeg vælger at være ærlig omkring det og fortælle det som det nu er. Jeg er ikke perfekt, og sådan er det. (-:

Om 7 dage starter min efterkur, og den er noget mere spændende end kuren. Jeg får meget mere frihed over, hvad jeg må spise, og længere hen af vejen hvor meget. Men jeg skal stadig holde mig fra, pasta, kartofler og brød, og andre usunde ting. Der begynder jeg også at, komme med nogle flere opskrifter ind på siden, det ved jeg at nogle af jer har efterspurgt.
Der begynder jeg også lige så stille at være mere aktiv, da jeg begynder at få flere kalorier.

Derefter der starter min “nye”, sundere og mere aktive liv. Og jeg kan bare slet ikke vente. Tilfældigvis er jeg i London når min efterkur slutter, så det er i London min nye liv starter. Det bliver så spændende. Og så glæder jeg mig også bare så meget til at jeg skal til London. Jeg har aldrig været der før, så det bliver meget spændende. Jeg skal være der i fem dage. Så i de fem dage, kommer der desværre ikke til at ske noget på bloggen. Men jeg skal nok tage mange billeder derhenne også af det mad som jeg får at spise. Og så kommer der en fortælling om min tur i London.
I can’t wait!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tidlig aftensmad